Search
15/10/2020

Waarom kiezen voor NM-ICT als uw hostingpartner?

Als u op zoek bent naar goedkope webhosting, is het vrij duidelijk dat u zich bewust moet zijn van de verschillende soorten webhosting die beschikbaar zijn. Er zijn veel goedkope webhosts, maar er zijn er ook die erg duur zijn. NM-ICT is bijvoorbeeld één van de goedkoopste webhosts. NM-ICT is een webhostingdienstverlener die haar klanten een laag maandtarief aanbiedt. Wij brengen onze klanten geen kosten in rekening voor de initiële kosten van een domeinnaam. Dit is één van de redenen waarom NM-ICT zijn klanten zeer betaalbare diensten kan aanbieden.

 

Wat is het verschil tussen shared en dedicated webhosting?

Bij shared webhosting worden diverse klanten ondergebracht op dezelfde webserver. U bent zelf geen eigenaar van de server, dit in tegenstelling tot dedicated hosting.  Met een dedicated webhost bent u eigenaar van de server en heeft u volledige controle over wat er op die server staat. Het nadeel van het hebben van een dedicated webhostingaccount is dat het u meer geld kost, aangezien u de eigenaar van de server bent. U hebt echter het voorrecht om het te gebruiken wanneer u maar wilt.

Een belangrijk voordeel van een shared webhostingaccount is de prijs. Dit soort hostingaccounts is doorgaans goedkoper dan een dedicated webhostingaccount. Het nadeel van een shared webhostingaccount is dat u de server en zijn resources gaat moeten delen met andere hostingklanten.

Shared webhosting bij NM-ICT is uniek

De Shared webhostingdiensten bij NM-ICT zijn verschillend ten opzichte van onze concurrentie. Wij bieden tevens cloud-hosting aan. De servers zijn redundant uitgevoerd en kunnen meer resources aanwenden als het webverkeer toeneemt. Dit heeft  meerdere voordelen voor u als klant: Uw website gaat niet vertragen bij een toename van webverkeer en dit aan een betaalbare prijs. 

 

Waar wacht u nog op? Bestel de webhosting van uw lokale handelszaak of vzw bij NM-ICT en laat je verrassen. 


11/10/2020

Welkom op de blog van NM-ICT, uw webhostingpartner op het World Wide Web. 

In onze blog krijgt u tips en tricks met betrekking tot webhosting en de bijbehorende diensten. 

 

Deel onze leuke blogberichten